Poroka na Mauritiusu

Sanjska poroka na otoku Mauritius! Otok v Indijskem oceanu vas bo sprejel z belimi, peščenimi plažami, s palmami in kristalnim morjem. Spoznali boste najprijaznejše ljudi, ki vam bodo že po manj kot tednu dni prirasli k srcu kot družina. Mauritius čaka da ga odkrijete!

Friday Attitude

Poročite se v udobnem in posebnem hotelu, ki že v osnovi nudi ALL INCLUSIVER paket. V ceno je vključen osnovni poročni paket, ki ga lahko nadgradite. Bivanje v hotelu je naprimernejše od septembra do maja.

Podrobnosti

Od €1.790

Lagoon Attitude

Poročite se v modernem, na novo obnovljenem hotelu, ki že v osnovi nudi ALL INCLUSIVE in je namenjen odraslim gostom. V ceno je vključen osnovni poročni paket, ki ga lahko nadgradite. Hotel je primeren preko celega leta in se nahaja na severu otoka.

Podrobnosti

Od €1.650

Zilwa Attitude

Poročite se v modernem, živahnem in posebnem hotelu. V ceno je vključen osnovni poročni paket, ki ga lahko nadgradite. Hotel je primeren preko celega leta.

Podrobnosti

Od €1.500

Paradise Cove Boutique Hotel

Poročite se v modernem, mirnem in na novo obnovljenem hotelu. V ceno je vključen osnovni poročni paket, ki ga lahko nadgradite. Hotel je primeren preko celega leta.

Podrobnosti

Od €2.150

Maritim Crystals Beach

Poročite se v sodobnem, srednje velikem hotelu kjer se belo peščena plaža nikoli ne konča. V ceno je vključen osnovni poročni paket, ki ga lahko nadgradite. Hotel je primeren od septembra do maja.

Podrobnosti

Od €1.890

La Pirogue

Poročite se v živahnem, srednje velikem hotelu kjer bivate v bungalovih. V ceno je vključen osnovni poročni paket, ki ga lahko nadgradite. Hotel je primeren preko celega leta.

Podrobnosti

Od €2.085

Ambre Mauritius

Poročite se v hotelu za katerega pravijo, da je svetla stran življenja. Je svtel, moderen in namenjen gostom od 16 leta starosti. V ceno je vključen osnovni poročni paket, ki ga lahko nadgradite. Hotel je primerno obiskati od septembra do maja.

Podrobnosti

Od €1.910

Ravenala Attitude

Ravenala je kvaliteten in očarljiv hotel v kolonialnem stilu, ki ga lahko obiščete kadarkoli v letu. V ceno potovanja je vključen bogat poročni paket, možni so številni dodatki, ki bodo poroko oblikovali po vaših željah.

Podrobnosti

Od €1500