Poroka v tujini

Agencija E-Potovanja je poroke v tujini začela organizirati prva v Sloveniji, že leta 1997. Poročili smo na stotine parov po vsem svetu. Naši pari so se poročili na plaži, na ladji, v džungli, na nebotičniku in celo pod vodo! Zakaj nam toliko ljudi zaupa? Gotovo zaradi bogatih izkušenj, znanja in zanesljivosti. Vedno nam poroko pomaga pripraviti lokalni strokovnjak, ki seveda pomaga poskrbeti da vse poteka brezhibno. Poskrbimo za vse - organizacijo celotnega potovanja, pripravo in pošiljanje dokumentov, za mala presenečenja in izpolnitev vseh vaših želja. Odločite se lahko za civilno poroko, cerkveno poroko ali simbolično poroko. 
 
Poroke v tujini so tudi pri nas vedno bolj priljubljene. Razlogov je veliko, večina parov pa si preprosto želi, da je poročni dan samo njun. Na romantični plaži nekje daleč, ali pa sredi dišečih vinogradov Toskane lahko odmislita ves preostali svet. Tudi same priprave boste prepustili nam, hkrati pa bo vajina poroka tudi poročno potovanje.
 
Prednosti poroke v tujini:
- celotno organizacijo poroke prepustite nam, sami določite datum, kraj in posebne želje
- če seštejete stroške manjše poroke doma in poročnega potovanja, je poroka v tujini absolutno cenejša
- izognite se listi povabljenih in zameram sorodnikov, enostavno ne povabite nikogar – naj bo vaša poroka zares samo vajin dogodek. Pari po povratku domov ponavadi prijatelje ali sorodnike povabijo na kosilo.
- papirna vojna je minimalna
- v našo agencijo dostavite potrebne dokumente, naprej urejamo mi. Po povratku se na matičnem uradu samo registrirate in poroka je veljavna tudi pri nas (odvisno od države, kjer je poroka sklenjena).
- naj bosta poroka in poročno potovanje en sam, nepozaben dogodek

Kaj pa sedaj? Najbolje da nas pokličete, nam pišete ali se v naši agenciji oglasite. Tako vam bomo lahko svetovali glede izbire destinacije in ostalih aranžmajev.
 
Ob vaši pomembni odločitvi vam čestitamo in upamo, da se kmalu spoznamo!